Dörnyei József gépjárművezetés szakoktató vagyok 0630-2003577

„Olcsóbb a tudást megszerezni, mint a tudatlanság terheit viselni…”

 

Járművezetéssel kapcsolatos tudás frissítése egyének és cégeknek!

KRESZ, Műszak, Gyakorlat és Navigáció

Tisztelt cégvezető

 

   Engedje meg, hogy röviden néhány mondatban bemutatkozzak. Dörnyei József gépjárművezetés szakoktató vagyok. Közel 30 éve tevékenykedem a gépjárművezetés oktatás képzés továbbképzés területén. Napi tapasztalatom alapján sajnos azt kell mondjam Az egész országban a közlekedés színvonala kritikán aluli. Ezt bizonyítják a napi statisztikák a sok esetben egyébként elkerülhető balesetek.

 

Ennek elkerülése érdekében ajánlom fel a dolgozói részére különböző közlekedési szabálysértések elkerülése illetve közlekedési balesetek kivédése okán az alábbi tréningeket.

 

Alap szintfelmérés, (tesztlapos) KRESZ munkavédelem és bírság megelőzés területén. Személyesen vagy online formában. A felmérés eredményétől függően célirányos képzéssel lehet fejleszteni a dolgozók tudását. Igény szerint a gyakorlati vezetést egy-egy csúszós tréning, vagy vészfékezés tréning. (speciális tanpályán) Sokat javíthat a helyzet megoldásában. Magasabb felkészültséggel rendelkező gépjárművezető könnyebben old meg akár véletlenszerűen kialakuló veszély helyzeteket, Illetve kerülheti el a felesleges közlekedési bírságokat. - Amennyiben az alábbi kérdésekre IGEN választ ad, akkor keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén

  A fenti kérdések fontosak cégének! 

- Hívjon a mobilon +3630-200-3577; vagy kérjen ajánlatot. Email: d o r n y e i j @ gmail.com   segítek abban,

hogy gépkocsivezetői biztos elméleti tudással és a jogszabályok változásának ismeretében közlekedjenek az utakon.

A megszerzett tudástöbblettel elkerülheti a felesleges költségeket és bosszúságokat!

Dörnyei József Gépjárművezetés szakoktató    

 

 

Vissza